Welcome to the second part of my mini barbecue series for those, who do not want to eat greasy sausages (or do not to eat ONLY greasy sausages ;)). It will be tasty, vegetarian, and to top that, as easy and quick as possible!
Scroll down for english version!
Składniki:
- papryka
- dowolne przyprawy (lub ich brak)
Przygotowanie: 1 minuta :)
Paprykę wystarczy przekroić na 4 części, wyciąć gniazdo nasienne i położyć na grillu skórką do dołu. Gotowe! Wedle upodobanie można także paprykę posolić, albo oprószyć ziołowym pieprzem - ja jednak wolę warzywo całkowicie saute. Żar powinien być dość duży. Skórka powinna popękać a nawet zczernieć z wierzchu - wtedy danie jest gotowe, ale warzywo wciąż jest jędrne. Paprykę jeść gorącą, prosto z grilla!
Czy można prościej? Chyba nie! Papryka jednak smakuje doskonale. Warto spróbować innych kolorów, ale moim zdaniem najlepsza jest czerwona. Znacie inne warzywa, które grilluje się w taki prosty sposób?
ENGLISH VERSION
Ingredients:
- paprika
- spices (optional)
Preparation time: 1 minute
You need to cut paprika in quarters and throw away seeds. Now you just put the paprika on your barbecue - skin down. There! If you like you can add salt or other spices, but I just like it plain. The heat on your barbecue should be quite big, and the skin on your paprika should crack and even get a bit black, but the vegetable should stay firm. Eat when still hot!
Can it get any easier? I don't thjink so! The dish is very tasty though! You can try other papprika colours, but I think that the red one id the best. Do you know any other vegetables, that can be grilled that easy?
Tweet
do tego dodałabym jeszcze kilka kropli oliwy i voila! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam warzywa z grilla, do tego kurczaczek lub karkówka i jestem w raju :)
OdpowiedzUsuń